Over ons

De energieprijzen swingen de pan uit, dat hoeven we je niet te vertellen. Hoog tijd om daar iets aan te doen, nietwaar?

Bij Groepsrenovatie worden we gedreven door idealisme. Zo willen we mensen niet enkel helpen besparen op hun energiefactuur, we willen hen tegelijk ook helpen besparen in het algemeen.

Wij geloven in investeren om te besparen

In tijden waarin spaargeld nauwelijks nog opbrengt, is elke duurzame investering een slimme investering. Wij geloven dus in investeren om te sparen. De beslissingen die we vandaag nemen, beïnvloeden de wereld van morgen. Precies daarom willen we bij Groepsrenovatie zoveel mogelijk mensen laten kiezen voor een meer ecologisch verantwoorde levensstijl en dit aan een betaalbare prijs.

Veilig renoveren moet een basisrecht zijn

Maar ook veilig renoveren moet een basisrecht zijn, dat is ons idee. Tegenwoordig zijn er heel wat malafide aannemers en zelfs oplichters op de markt. Sommige aannemers zijn meer geïnteresseerd in voorschotten te innen dan de werken correct uit te voeren. Maar hoe vind je een erkende, betrouwbare aannemer?

Via Groepsrenovatie ben je zeker van een betrouwbare, veilige leverancier. Elke aangeboden leverancier heeft de juiste certificaten en blinkt uit in kwaliteit en persoonlijke service. Zo ben jij zeker van kwaliteit aan een correcte prijs!

Signature