Onze missie: samen naar een lagere factuur

Om een tegengewicht te bieden voor de schandalig hoge energieprijzen en de prijsstijgingen die ons de komende jaren nog te wachten staan, heeft Eyeballs bvba 'Groepsrenovatie' opgericht.
Met onze groepsaankopen in het najaar, die steeds starten op 1 september en eindigen op 15 december én voornamelijk gericht op renovatie, willen we zoveel mogelijk Vlamingen helpen besparen op hun uitgaven.Daartoe bieden we niet alleen producten en diensten aan die effectief helpen om de energiekost van Vlaamse gezinnen terug te dringen, maar willen we dat tegelijk zo goedkoop mogelijk doen. Onze groepskortingen moeten een extra troef zijn om zonnepanelen te plaatsen, je huis te isoleren, een waterverzachter te plaatsen, enzovoort.


Betaalbaar renoveren moet een basisrecht zijn

Betaalbaar renoveren moet een basisrecht zijn, dat is ons idee. Ook Vlaams minister van Energie volgt ons daarin, gezien de vele premies die zij nog steeds beschikbaar stelt.

De beslissingen die we vandaag nemen, beïnvloeden de wereld van morgen. Precies daarom willen we bij Groepsrenovatie zoveel mogelijk mensen laten kiezen voor een ecologisch verantwoorde levensstijl. Alleen zo maken we een wezenlijk verschil voor het behoud van ons leefmilieu. Alleen zo bereiken we ons uiteindelijke doel: een duurzame planeet en een leefbare toekomst voor iedereen.

Groepsrenvatie handtekening


Waarom Groepsrenovatie?
Uitzonderlijke kortingen
Betrouwbare leveranciers
Beste prijs/kwaliteit
Geen administratieve zorgen
Inschrijven is vrijblijvend

Belg renoveert te weinig

We moeten nochtans net méér renoveren, anders blijven onze huizen energie vreten.
Bron: HLN.be


Mis onze acties niet

Onze groepsaankopen zijn steeds beperkt beschikbaar. Wees er tijdig bij dankzij onze nieuwsbrief!

Wij garanderen 100% privacy.
Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven