Deelnemen aan onze groepsaankoop: hoe werkt het?

Van inschrijving tot vrijblijvende offerte en het ontvangen van je korting: deelnemen aan een limited edition groepsaankoop gaat makkelijk en vlot in volgende drie stappen.1Je maakt je keuze uit de limited editions


Al onze groepsaankopen zijn limited editions. Dat betekent dat er elke maand maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is en dus maar een beperkt aantal mensen van de korting kan genieten. Het precieze aantal kan van maand tot maand verschillen. Wil je je korting niet mislopen? Wees er dan snel bij, ga naar de limited edition van jouw keuze en vul vrijblijvend het formulier in.


2Afspraak bij je thuis is nodig


Een medewerker van onze leverancier belt je vervolgens op en legt een afspraak met je vast. Op het afgesproken tijdstip komt een adviseur uit je buurt eventjes bij je langs. Zijn bezoek is nodig om een offerte op jouw maat te kunnen opmaken.

Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in de limited edition voor zonnepanelen? Dan moet de adviseur je dak kunnen inspecteren op onder meer oriëntatie en grootte om een volledige, gedetailleerde offerte te kunnen opmaken. Of wil je liever je muren, dak of zoldervloer isoleren? Ook dan moet de adviseur een goed beeld hebben van de situatie om een prijsvoorstel te kunnen opmaken.

Zonder huisbezoek is een offerte op maat niet mogelijk. Je kans op een fikse korting gaat zo ook verloren.


3Jij beslist of je op het voorstel ingaat


Na zijn korte bezoek bezorgt de leverancier je een vrijblijvende offerte. Je kan dan rustig de tijd nemen om te beslissen of je op het voorstel ingaat. Je bent tot niets verplicht. Al zou het natuurlijk doodzonde zijn om je uitzonderlijke korting zomaar te laten liggen. Een kans als deze zal je waarschijnlijk nog zelden krijgen...


Waarom Groepsrenovatie?
Uitzonderlijke kortingen
Betrouwbare leveranciers
Beste prijs/kwaliteit
Geen administratieve zorgen
Inschrijven is vrijblijvend

Volg ons via Facebook

Mis onze acties niet

Onze groepsaankopen zijn steeds beperkt beschikbaar. Wees er tijdig bij dankzij onze nieuwsbrief!

Wij garanderen 100% privacy.


Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven