Hoe werkt het

 • Home
 • Hoe werkt Groepsrenovatie
Door een groot aantal mensen samen te brengen, hebben we een aantrekkelijke korting kunnen bedingen bij de zorgvuldig door ons gekozen leveranciers.

Van invullen van het formulier tot het ontvangen van je vrijblijvende offerte: aanvragen gaat makkelijk en vlot in de volgende drie stappen.

 • Stap 1
  Je maakt je keuze uit ons aanbod

  Je vult het formulier in en laat je gegevens achter. Je aanvraag is geheel vrijblijvend, zonder enige aankoopverplichting. Bovendien worden je gegevens steeds vertrouwelijk behandeld.

 • Stap 2
  Afspraak bij je thuis is nodig

  De door ons nauwkeurig geselecteerde leverancier belt je vervolgens op en legt een afspraak met je vast wanneer het jou past. Deze afspraak is GRATIS en zonder enige verplichting. Dit bezoek is nodig om een sluitende offerte op maat te kunnen opmaken.

  Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in zonnepanelen? Dan moet de leverancier je dak kunnen inspecteren op onder meer oriëntatie, grootte, hellingsgraad, type dakbedekking, eventuele obstakels, enz. om een volledige, gedetailleerde offerte te kunnen opmaken. Of wil je liever een warmtepomp plaatsen? Ook dan moet de specialist een goed beeld hebben van de situatie om een prijsvoorstel te kunnen opmaken. Denk maar aan het berekenen van oa. de warmteverliezen.

 • Stap 3
  Jij beslist of je op het voorstel ingaat

  Na zijn korte bezoek bezorgt de leverancier je een vrijblijvende offerte met de Groepsrenovatie korting. Deze offerte is sluitend en zonder verrassingen. Je kan dan rustig de tijd nemen om te beslissen of je op het voorstel ingaat. Je bent tot niets verplicht.