Mos Protect dakontmossing
Mos Protect

Onberispelijke uitvoering & afwerking

97,3%
op 859
beoordelingen
547
mensen
schreven zich al in

Mos Protect is een toonaangevend bedrijf in de sector omdat ze al jaren garant staan voor een onberispelijke kwaliteit en afwerking.


Toonaangevend bedrijf
Erkende vakman
Moderne technieken
Onberispelijke kwaliteit
Duurzaam resultaat
Actief in heel België


Mos Protect
Toonaangevend bedrijf

Voor het ontmossen van daken gebruikt Mos Protect een duurzame techniek in 3 fasen. Eerst wordt een mosdodend, biologisch afbreekbaar product aangebracht op je dakbedekking. Dat gebeurt twee weken voor de eigenlijke reiniging, zodat het product volledig tot in de wortels van het mos is doorgedrongen. Dankzij Groepsrenovatie wordt deze fase ook volledig GRATIS uitgevoerd.

Daarna volgt een zachte reiniging. Dat wil zeggen dat er heet water van minstens 70°C onder lage druk op het dak wordt gespoten. Door die hoge temperatuur ben je zeker dat geen enkel mosorganisme overleeft. Door de lage druk ontstaan er geen extra krassen in de dakbedekking.

In een derde fase voorziet Mos Protect een duurzame, preventieve antimoscoating om je dak voor jaren extra te beschermen. Die coating is vochtwerend en glad, zodat algen en mos geen kans meer krijgen om zich aan de dakbedekking vast te hechten.


Ontmossen van daken producten
Producten

De producten die Mos Protect gebruikt, zijn specifiek ontwikkeld voor de ontmossing van daken en voldoen aan alle eisen die door officiële instanties opgelegd zijn. De hoge kwaliteit van de producten garandeert ook dat er geen kleurveranderingen en vlekken ontstaan op dakgoten en schouwen.


Mos specialist
Steeds een specialist bij jou in de buurt

Mos Protect is actief over heel België, met filialen in Moorsele, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l'Alleud. Zo is er altijd een specialist van hen bij jou in de buurt.


Groepsaankoop dakontmossingSteeds een specialist bij jou in de buurt

Mos Protect is actief over heel België, met filialen in Moorsele, Mechelen, Gent, Genk, Gosselies en Braine l'Alleud. Zo is er altijd een specialist van hen bij jou in de buurt.

Tevredenheid
97,3%
859 beoordelingen

Hoe verloopt de dakontmossing door Mos Protect?
Voor en na

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Alles werd proper uitgevoerd, zelfs de dakgoot werd even afgeschermd zodat ons regenwater niet vervuild zou raken. Ons dak kan weer enkele jaren verder. Dank u wel!
Fam. Diederick uit Boezinge


Mis onze acties niet

Onze groepsaankopen zijn steeds beperkt beschikbaar. Wees er tijdig bij dankzij onze nieuwsbrief!

Wij garanderen 100% privacy.Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven