Earth zonnepanelen
Earth

Unieke producten, moderne technologiën en echte vaklui

93,0%
op 3.258
beoordelingen
993
mensen
schreven zich al in

Dankzij het gebruik van unieke producten, moderne technologieën en echte vaklui biedt Earth een duurzaam resultaat waardoor je woning klaar is voor de toekomst.


Uniek concept
25 jaar prestatiegarantie
Premium merk
24/07 monitoring
Advies op maat
Actief in heel België


Earth zonnepanelen
Belgisch bedrijf

Earth is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de engineering en de installatie van zonnepanelen, ledverlichting en elektrische laadpalen. Ze geloven in efficiënt energieverbruik waardoor jij als klant duurzaam kan besparen. Ze kiezen hierbij resoluut voor kwaliteit door te investeren in medewerkers, door te werken met betrouwbare merken en met hun eigen merk.


Earth zonnepanelen
Eigen merk: Earth Premium Line

Earth is uniek omdat het haar eigen Premium Line heeft ontwikkeld. Concreet betekent dit dat Earth een eigen gamma van panelen aanbiedt die vervaardigd zijn volgens de hoge kwaliteitseisen van de Belgische markt. De panelen worden geassembleerd te Gent in samenwerking met de sociale arbeidssector. Alle onderdelen worden onderworpen aan strenge tests die worden uitgevoerd door een eigen kwaliteitsmanager. Er wordt op toegezien dat de verschillende stukken voldoen aan kwaliteitseisen die nauwkeurig zijn vastgelegd.

Kortom, Earth biedt een eigen merk aan waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Bovendien zijn ze steeds in staat een scherpe prijs aan te bieden.


Zonnepanelen plaatsen
100% opvolging en begeleiding

Earth zorgt steeds voor totaaloplossingen, zowel voor gezinnen als voor bedrijven. Ze garanderen je een 100% opvolging en begeleiding. Ook na de plaatsing zorgen zij voor de aangifte bij de netbeheerder, keuring van de installatie en 24/7 monitoring.


Earth specialist
Steeds een specialist bij jou in de buurt

Earth is actief over heel België. Zo is er steeds een specialist van hen bij jou in de buurt.


Groepsaankoop zonnepanelenSteeds open kaart

Earth is in de sector het enige bedrijf dat ook na de opmaak van het klantendossier steeds open kaart speelt. Op het exclusief klantenportaal kan je met een unieke code het verloop van het uitvoeringsdossier volgen. Hierdoor heb je steeds een accuraat zicht op je dossier.

Tevredenheid
93,0%
3.258 beoordelingen

Zéér correcte firma en vooral, de persoon die komt opmeten en een bestek maakt deed zijn job heel goed. Hij nam ook de tijd om alles goed uit te leggen. We konden ook kiezen tussen verschillende merken panelen. Ik zal de firma bij andere mensen aanbevelen. Proficiat.
Fam. De Weggheleire uit Ieper


De oriëntatie van mijn dak was niet zo goed. Helaas heb ik ook een boom van de buren die voor schaduw zorgt. Ik ben blij dat ze me de waarheid vertelden dat een installatie niet het gewenste rendement zou opleveren. Helaas hebben ze me niet kunnen helpen maar ze bleven even vriendelijk. Bedankt!
Linda uit Meise


Mis onze acties niet

Onze groepsaankopen zijn steeds beperkt beschikbaar. Wees er tijdig bij dankzij onze nieuwsbrief!

Wij garanderen 100% privacy.Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven