Aqua Service waterverzachters
Aqua Service

Uitgegroeid tot marktleider onder de fabrikanten

94,1%
op 11.297
beoordelingen
628
mensen
schreven zich al in

Aqua Service heeft maar liefst 48 jaar ervaring in waterontharding en is uitgegroeid tot marktleider onder de fabrikanten.


Marktleider
48 jaar ervaring
20 jaar garantie
Fabrieksvoorwaarden
Actief in heel België
> 100.000 klanten


Aqua Service
De nummer 1 in België

Aqua Service heeft al bijna 50 jaar ervaring in de waterontharding en is intussen uitgegroeid tot de marktleider onder de fabrikanten en installateurs van waterverzachters. De waterverzachters van Aqua Service behoren tot de wereldtop op het vlak van werking, kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid.


Aqua Service team
Aan de beste voorwaarden

Omdat Aqua Service zijn waterverzachters zelf produceert, kan het elke waterverzachter plaatsen en onderhouden aan de voordeligste fabrieksvoorwaarden. Daarbovenop bieden ze 20 jaar garantie op de toestellen (indien er een jaarlijks onderhoud plaatsvindt).


Altijd een specialist bij jou in de buurt
Altijd een specialist bij jou in de buurt

Aqua Service is actief over heel België, met een groot netwerk van technische medewerkers in elke provincie. Zo is er altijd een specialist bij jou in de buurt die je snel kan helpen.
Tevreden klanten bevelen aan

5
D. Callebaut
uit TErnat

Aanbevolen
Klantvriendelijkheid en netheid

Graag willen we Steven en Eddy van Aqua Service bedanken die deze week onze waterverzachter zijn komen plaatsen. Hun klantvriendelijkheid en netheid van werken zijn ons opgevallen. Met vriendelijke groeten.

4.2
G. Kindt
uit Kortrijk

Aanbevolen
Aan een super prijs

Nog nooit zo content geweest van mijn water en mijn nieuwe waterverzachter.
Nergens geen kalk meer, zachte haren bij de vrouwen, geen geld meer voor kuisproducten en een mooi verzorgd compact toestelletje waar geen werk aan is aan een super prijs.
De moeite waard om eens wat info te vragen. DOEN.

5
J. Struyven
uit Tervuren

Aanbevolen
Deze installateur was meer dan een kopje koffie waard

Iedereen is eerder geneigd te zeuren en te klagen. Op zich geen probleem als daar gegronde redenen toe bestaan. Als alles goed is verlopen moet men dit echter eveneens vermelden. En laat dat nu juist de bedoeling zijn van dit berichtje.

De installatie van een waterverzachter bij mij thuis, vorige donderdag verliep haast als gedroomd ! Een zeer beleefde, correcte installateur aan huis gehad. Enige opdracht : een installatie plaatsen waar de klant tevreden mee gemaakt wordt. En of ik dat was!

De waterinstallatie werd daar waar nodig aangepast en lekvrij geplaatst, rekening houdend met mijn persoonlijke voorkeuren daar waar mogelijk. Nadien werd alle afval, karton en dergelijke meegenomen. De vloer werd piekfijn proper gemaakt. Nadien nog een zeer duidelijke uitleg van instellingen van het toestel en dat was het. Dit alles zonder ook maar één minuutje onderbreking.

Deze installateur was meer dan een kopje koffie waard. Een voorbeeld voor zovelen. Jullie mogen terecht fier zijn op jullie personeel.

Betere reclame is moeilijk denkbaar. Bedankt voor deze zeer aangename ervaring met jullie firma.

4.5
Fam. Theys-Vanderstappen
uit Oud-Turnhout

Aanbevolen
Prachtig vakwerk, inventiviteit en technisch inzicht

Via deze weg willen wij melden dat we zeer tevreden zijn over onze ontkalker. De installateur heeft gewoonweg prachtig vakwerk afgeleverd. De technische installatie was geen sinecure, dankzij de inventiviteit en technisch inzicht van Eddy is alles op zijn pootjes terecht gekomen. Ik kan daarom Aqua-service warm aanbevelen aan toekomstige klanten. Bedank alvast Eddy nog een keer voor ons.

4.1
D. Wouters

Aanbevolen
Vakmensen

Vakmensen, kan niks anders zeggen.

4.4
F. Cremens

Aanbevolen
17 jaar perfecte werking

Mijn waterverzachter werd geplaatst ergens begin 2000, 17 jaar perfecte werking, zonder enig probleem. Zeer goede service en voorwaarden bij Aqua Service.
Steeds een specialist bij jou in de buurt

Aqua Service is actief over heel België, met een groot netwerk van technische medewerkers in elke provincie. Zo is er altijd een specialist bij jou in de buurt die je snel kan helpen.

Tevredenheid
94,1%
11.297 beoordelingen

"Had ik het geweten, dan deed ik het veel eerder"
Een klant aan het woord.

Vandaag werd er bij mij thuis een waterverzachter geplaatst van uw firma door de genaamde Christiaens Gregory. Ik had u toch graag nog even meegegeven dat u met deze persoon een zeer bekwame, beleefde en vriendelijke werknemer in dienst hebt. Het is zeer aangenaam voor een klant en tegenwoordig niet evident om op dergelijke wijze met een firma te werken.
Dhr. Van Laer uit Landen


Mis onze acties niet

Onze groepsaankopen zijn steeds beperkt beschikbaar. Wees er tijdig bij dankzij onze nieuwsbrief!

Wij garanderen 100% privacy.Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven