Aqua Protect opstijgend vocht en kelderdichting
Aqua Protect

Onberispelijke uitvoering & afwerking

95,7%
op 3.186
beoordelingen
996
mensen
schreven zich al in

Aqua Protect heeft jarenlange ervaring in het bestrijden van vochtproblemen en staat garant voor een uitstekende kwaliteit en vakmanschap.


Perfecte uitvoering
Snel & professioneel
Met garanties
Gepatenteerde gel
Actief in heel België
Goede dienst na verkoop


Aqua Protect
Onberispelijke uitvoering en afwerking

Aqua Protect is een absolute specialist in vochtbestrijding en kelderdichting. Het is tot vandaag het enige aannemingsbedrijf in de vochtbestrijding dat zowel op het vlak van gebruikte producten, de uitvoering als het bedrijfsbeleid gecertificeerd is door het Wetenschappelijk Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Dat centrum onderzoekt sinds 2011 ter bescherming van de consument de kwaliteit van de producten en de gebruikte processen.

Aqua Protect ontving van het WTCB volgende certificaten: ATG (het product met de beste resultaten), BCCA (de juiste uitvoering, volgens de regels van de kunst) en Construction Quality (kwaliteitsbeleid).


Aquality Protect
Aqua Protect komt eerst vrijblijvend langs

Voor de behandeling van het vochtprobleem, komt er een ervaren medewerker vrijblijvend bij je langs om een grondige analyse en diagnose te stellen. Vochtproblemen kunnen immers verschillende oorzaken hebben. Zo kan er schade ontstaan door opstijgend vocht, vochtinsijpeling, condensatie, ... Daarna krijg je een definitieve oplossing voorgesteld.


Injecteren muren
Gepatenteerde gel

Om problemen met opstijgend vocht op te lossen, kiest Aqua Protect bewust voor het injecteren van muren. Het gebruikt hiervoor een eigen ontwikkeld, ATG-gecertifieerd en gepatenteerd product, de AQUAGEL. De gel vormt een vochtwerende laag in de muur, waardoor opstijgend vocht in de toekomst geen kans meer krijgt.

Daarna worden alle door zouten aangetaste decoratie- en pleisterlagen weggehaald en vervangen door een aangepaste bepleistering die de doorsijpeling van vocht en zouten vanuit het metselwerk verhindert.

Vochtproblemen in kelders kunnen op verschillende manieren behandeld worden: via bekuiping, drainage en injectie. Welke methode precies nodig is voor jouw kelder, hangt af van de ernst van het vochtprobleem.


Garantie
Ruime garantie

Door zijn gecertificeerde expertise garandeert Aqua Protect dat je vochtprobleem op de juiste manier wordt aangepakt. Voor de behandeling van opstijgend vocht krijg je maar liefst 50 jaar garantie bij het injecteren van volle muren. Ook voor kelderdichting krijg je een ruime garantie van 20 jaar. Een onaangename verrassing achteraf is dus uitgesloten.


Vochtbestrijding specialist
Steeds een specialist bij jou in de buurt

Aqua Protect is actief in heel België en heeft filialen in Moorsele, Mechelen, Aalter, Gent, Genk, Braine l'Alleud en Gosselies. Er is dus altijd een vochtspecialist van Aqua Protect in je buurt te vinden.

Tevreden klanten bevelen aan

4.5
Mevr. Daniels
uit Genk

Aanbevolen
Supergoed verlopen
7 maart 2018

Dag,
Ik wilde even laten weten dat de werken supergoed verlopen zijn, en dat ik blij ben met het resultaat.
Bedankt alvast,
groetjes!

5
Fam. Schalck
uit Burst

Aanbevolen
Alle vertrouwen in jullie vakmanschap
22 februari 2018

Beste,
In de eerste plaats willen wij Eddy, Guy, Franky en Erwin bedanken voor het propere en mooie werk dat zij afleverden om een gezondere woning te bekomen op 12 en 13 februari ll.
Wij hebben alle vertrouwen in jullie vakmanschap!
Met vriendelijke groeten, een tevreden klant

4.6
Fam. Bourda
uit Sint-Denijs-Westrem

Aanbevolen
Verdient alle aanbeveling
5 februari 2018

We wensen u te bedanken voor de werken die zeer efficiënt en proper zijn uitgevoerd.
Uw werknemer verdient alle aanbeveling: hij was correct, beleefd, werkte uiterst proper en gaf de nodige uitleg op een professionele manier. Ik denk dat dat ook eens mag worden benadrukt.
De luchtkwaliteit in ons huis zeer verbeterd.
Mvg.

4.4
Dhr. Decuyper
uit Ronse

Aanbevolen
Deskundig advies
30 oktober 2017

Wat men beloofd heeft, wordt uitgevoerd!
Deskundig advies op basis van ervaring.

4.4
Dhr. Walravens
uit Herk-de-Stad

Aanbevolen
Wat een stielman
8 september 2017

Wat een stielman, alles zeer proper en snel afgewerkt, geen vuiltje bleef er achter.
Bovendien een super sympathieke kerel, iemand dat elke patron wel in zijn bedrijf wil, je zag dat hij het na al die jaren nog heel graag doet!

4.8
Mevr. Vansteenkiste
uit Bavikhove

Aanbevolen
Vlug geholpen
7 september 2017

Vlug geholpen met ons probleem, proper afgewerkt en tijdens de werkzaamheden geen last van vuil en stof, wat niet evident is in een huis die reeds bewoond is. Vakkundig uitgevoerd.
Steeds een specialist bij jou in de buurt

Aqua Protect is actief in heel België en heeft filialen in Moorsele, Mechelen, Aalter, Gent, Genk, Braine l'Alleud en Gosselies. Er is dus altijd een vochtspecialist van Aqua Protect in je buurt te vinden.

Tevredenheid
95,7%
3.186 beoordelingen

"Aqua Protect informeert: opstijgend vocht"“Aqua Protect informeert: kelderdichting"


We wensen u te bedanken voor de werken die zeer efficiënt en proper zijn uitgevoerd. Uw werknemer verdient alle aanbeveling: hij was correct, beleefd, werkte uiterst proper en gaf de nodige uitleg op een professionele manier. Ik denk dat dat ook eens mag worden benadrukt.
Dhr. Bourda, Sint-Denijs-Westrem (5/02/2018)


Mis onze acties niet

Onze groepsaankopen zijn steeds beperkt beschikbaar. Wees er tijdig bij dankzij onze nieuwsbrief!

Wij garanderen 100% privacy.Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven