Helixe spanplafond
Spanplafond

zonder breekwerken

"In slechts één dag geplaatst én meubels kunnen grotendeels blijven staan"
450 mensen deden een aanvraag
steeds op maat
eenvoudige plaatsing

Heb je barsten in je plafond? Afbladderende verf en geen zin om deze steeds opnieuw te verven? Wil je graag ingebouwde spots? Of dateert je plafond van tientallen jaren geleden en wil je graag een nieuwe, moderne en frisse look?
Elk plafondprobleem kan opgelost worden met een spanplafond.
Snel en eenvoudig geplaatst, zonder stof of breekwerk.7 goede redenen om te kiezen voor een spanplafond:


1Dé oplossing voor alle plafond problemen

Heb je barsten in je plafond? Afbladderende verf en geen zin om deze steeds opnieuw te verven? Wil je graag ingebouwde spots? Of dateert je plafond van tientallen jaren geleden en wil je graag een nieuwe, moderne en frisse look? Elk plafondprobleem kan opgelost worden met een spanplafond.2Geen breekwerken

Vernieuw je plafond zonder breekwerken. Door de eenvoudige plaatsing kan een spanplafond al in slechts één dag geplaatst worden en kunnen de meubels grotendeels blijven staan. Geen breekwerken, geen stof, droog, snel een eenvoudig!3Talloze afwerkingsmogelijkheden en in elke ruimte mogelijk

Woonkamer, keuken, slaapkamer, gang of zelfs de badkamer (100% waterdicht), een spanplafond kan in elke ruimte geplaatst worden. Bovendien heb je de keuze uit talloze kleuren en afwerking. Klassiek of modern, minimalistisch of uitbundig: er is haast geen interieur dat een spanplafond niet kan aankleden.4Duurzaam, veilig en milieuvriendelijk

Alle spanplafonds zijn duurzaam, brandveilig (je krijgt een attest) en vrij van giftige of gevaarlijke stoffen (A+ Label luchtkwaliteit). Bovendien zijn ze 100% recycleerbaar en dus zeer milieuvriendlijk.5Energiebesparing

Vooral in hogere ruimtes kan je het plafond verlagen waardoor je geen onnodige warmte meer verbruikt.6Volledig demonteerbaar

Het aangebrachte spanplafond kan makkelijk gedemonteerd en gehermonteerd worden. Denk maar bijvoorbeeld aan een waterlek.7Kwaliteit aan de beste prijs

Via Groepsrenovatie ben je zeker van kwaliteit en een correcte prijs. Groepsrenovatie werkt enkel samen met erkende, gecertificeerde leveranciers.Woonkamer, keuken, slaapkamer, gang of zelfs de badkamer, een spanplafond kan in elke ruimte geplaatst worden. Hieronder enkele voorbeelden van realisaties van onze exclusieve partner.


Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer

Spanplafond keuken
Spanplafond keuken
Spanplafond keuken
Spanplafond keuken
Spanplafond keuken
Spanplafond keuken

Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer

Spanplafond bureau
Spanplafond bureau
Spanplafond slaapkamer
Spanplafond slaapkamer
Spanplafond slaapkamer
Spanplafond slaapkamer

Vrijblijvend prijsvoorstel »


Moet mijn bestaand vals plafond worden afgebroken?

Indien er genoeg ruimte is én het bestaand vals plafond is in goede staat, dan kan het worden behouden. Dit vermijdt stof, vuil en veel werk.Kan ik mijn eigen verlichting behouden?

Dat kan zeker: lusters, lichtpunten of bestaande spots. Ze worden eerst aan een technische keuring onderworpen zodat ze zeker geschikt zijn om op of in te bouwen in het spanplafond.Kan er ook tegen een schuine kant gewerkt worden?

Een schuin plafond kan perfect bekleed worden met een spanplafond. Sterker nog: met een onzichtbaar profiel kan er de overgang gemaakt worden van een horizontaal naar een schuin gedeelte (denk maar aan kamers onder een dak).Hoeveel minimale verlaging heb ik nodig om een spanplafond te plaatsen?

Afhankelijk van het profiel, de ondergrond en de verlichting kan je al op 6mm van het bestaande plafond een spanplafond plaatsen en dit met een zichtbaar profiel. Met een verdoken profiel heb je minstens 26mm nodig. Spots vragen meestal 6-7cm.Reageert een spanplafond op temperatuurverschillen?

Een spanplafond blijft perfect gespannen hangen, ongeacht de temperatuur of de temperatuurschommelingen, winter en zomer. Uiteraard moet je wel opletten met bepaalde hitte-bronnen (zoals uitblaas-roosters van een haard die vlak onder het spanplafond komen te zitten of met een enkelwandige kachelbuizen die gloeiend heet kunnen worden).Vrijblijvend prijsvoorstel »
Onze erkende partner: Helixe

Helixe behoort al meer dan 25 jaar tot de top van de installatiebedrijven in België. Je kan dus rekenen op een zeer sterke know-how en onderbouwde ervaring in de plaatsing van spanplafonds. Op alle spanplafonds geeft Helixe een productgarantie van maar liefst 15 jaar en 10 jaar garantie op de plaatsing. Zo ben je gerust en kan je op je twee oren slapen.

Helixe heeft toonzalen in Brugge, Ternat, Antwerpen, Diest, Doornik en Charleroi. Zo is er steeds een specialist bij jou in de buurt.
Tevredenheid
95,3%
208 beoordelingen
Vrijblijvend prijsvoorstel

Ja, ik ontvang graag een prijsvoorstel. Vrijblijvend telefonisch contact is nodig voor meer informatie.

In welke ruimte(s) wens je een spanplafond?

Wanneer zou je de werken eventueel willen laten uitvoeren?Wanneer kunnen we je het best bereiken?


Je gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld. Lees meer in ons privacybeleid.


Volg ons via Facebook

Groepsrenovatie
© 2022 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2022 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Concept en creatie door Eyeballs bv (BE0636791043) Naar boven