Zonnepanelen
GROEPSAANKOOP zonnepanelen

15% korting

op de panelen + check-up gratis
1.000
mensen schreven
zich in
0
beschikbaar
OP = OP

1 op 9 Vlaamse gezinnen heeft zonnepanelen.
Iedereen plaatst nu massaal want je betaalt gewoonweg de helft minder!Earth Zonnepanelen
Ongeziene actie:

Dankzij onze groepsaankoop geniet je van een uitzonderlijke actie. Zo krijg je maar liefst 15% korting op de exclusieve Earth panelen en een check-up GRATIS.

De check-up bestaat uit:

  • Reinigen van de panelen binnen de 6 maand na plaatsing
  • Reinigen van de dakgoten op zelfde ogenblik
  • Dakanalyse
  • Plaatsen en/of vervangen van bladvangers

Dit is een ongeziene actie, je vindt ze nergens anders!


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in1Jaarlijkse besparing van € 750

Een gemiddeld gezin in Vlaanderen kan dankzij zonnepanelen elk jaar liefst 750€ aan stroomkosten uitsparen. Over een periode van 20 jaar betekent dat een besparing van 15.000€. Zonnepanelen zijn dus een meer dan goede investering voor je spaargeld.220 jaar gratis elektriciteit

Eens je fotovoltaïsche installatie terugverdiend is, geniet je van volstrekt gratis energie, meer dan 20 jaar lang.3Nog nooit zo goedkoop

Zonnepanelen zijn goedkoper dan ooit. De voorbije jaren is de kostprijs zelfs met de helft gedaald. Het ideale moment dus om zonnepanelen aan te schaffen.4Terugverdiend in 7 à 8 jaar

Door de hoge opbrengst van zonnepanelen en de lagere kostprijs heb je je investering al in zo’n 8 jaar terugverdiend. Nadien geniet je nog meer dan 20 jaar van pure winst!5Geen last van stijgende energieprijzen

In twee jaar tijd zijn de elektriciteitsprijzen verdubbeld. Die prijsstijgingen zullen zich in de toekomst alleen maar verder doorzetten. Met zonnepanelen ben je de prijsstijgingen echter te snel af.6Verlaagd btw-tarief

Is je woning ouder dan 10 jaar dan betaal je slechts 6% btw i.p.v. 21%. Dat scheelt meteen enkele honderden euro's op je factuur.7Waarde van je huis stijgt

Elke energiebesparende investering in je woning is een extra troef als je je woning ooit wil verkopen. Ook zonnepanelen doen je woning fors in waarde stijgen.8Kwaliteit en extra lage prijs

Door in groep voor zonnepanelen te kiezen, ben je zeker van de kwaliteit én een extra lage prijs. Groepsrenovatie werkt immers enkel samen met erkende installateurs.
Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Ontdek hoe winstgevend zonnepanelen zijn voor een gemiddeld gezin van 4 personen.

Rekenvoorbeeld: gezin met een gemiddeld verbruik


Basisgegevens
Aankoop installatie € 4.500
Omvormer vervangen na 15j. € 1.200
Elektriciteitsfactuur € 1.183 / jaar
Prosumententarief € 416 / jaar
Turteltaks € 9 / jaar
Levensduur € 25 jaar

Berekening besparing per jaar
Elektriciteitsfactuur € 1.183 / jaar
Prosumententarief - € 416 / jaar
Turteltaks - € 9 / jaar
Besparing per jaar
= € 758 / jaar

Berekening besparing over heel de periode
Besparing op 25 jaar € 18.950
Aankoop zonnepanelen - € 4.500
Vervanging omvormer - € 1.200
Totale besparing
= € 13.250

Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Verlaagd btw-tarief
Verlaagd btw-tarief

Is je woning ouder dan 10 jaar, betreft het een privé woning in Vlaanderen en laat je de zonnepanelen plaatsen door een erkende aannemer, dan geniet je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt dan slechts 6% i.p.v. de gewone 21%.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Dankzij het gebruik van unieke producten, moderne technologieën en echte vaklui biedt Earth een duurzaam resultaat waardoor je woning klaar is voor de toekomst.


Earth zonnepanelen
Belgisch bedrijf met eigen merk

Earth is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de engineering en de installatie van zonnepanelen, ledverlichting en elektrische laadpalen. Ze geloven in efficiënt energieverbruik waardoor jij als klant duurzaam kan besparen. Ze kiezen hierbij resoluut voor kwaliteit door te investeren in medewerkers, door te werken met betrouwbare merken en met hun eigen merk.


Zonnepanelen plaatsen
100% opvolging en begeleiding

Earth zorgt steeds voor totaaloplossingen, zowel voor gezinnen als voor bedrijven. Ze garanderen je een 100% opvolging en begeleiding. Ook na de plaatsing zorgen zij voor de aangifte bij de netbeheerder, keuring van de installatie en 24/7 monitoring.


Earth specialist
Steeds een specialist bij jou in de buurt

Earth is actief over heel België. Zo is er steeds een specialist van hen bij jou in de buurt.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Wat is het voordeel van deelnemen aan de groepsaankoop?

Door deel te nemen aan de groepsaankoop zonnepanelen, ben je zeker van de kwaliteit en een extra lage prijs. Groepsrenovatie werkt immers alleen met de beste leveranciers samen. Bovendien ben je zeker van een lage prijs. Je krijgt namelijk 15% korting op de panelen en een check-up gratis!Waarom zou ik zonnepanelen plaatsen?

Zonnepanelen zijn en blijven een goede investering. Ze halen een hoog rendement en tegelijk is de prijs met de helft gedaald tegenover enkele jaren geleden. Elk jaar kan je ongeveer 750€ aan stroom uitsparen. Met zonnepanelen brengt je spaargeld dus eindelijk weer geld op. Door de lage kostprijs en het stijgende rendement, heb je je investering al in 7 à 8 jaar terugverdiend. Vroeger was dat 10 jaar of langer.

Doordat je je elektriciteit zelf produceert, heb je ook geen last van eventuele stijgingen van de energieprijzen. Je geniet meer dan 20 jaar lang van gratis energie. Ook niet onbelangrijk: zonnepanelen produceren duurzame energie en maken je huis energiezuinig.Hoe lang gaan zonnepanelen mee?

De nieuwste generatie zonnepanelen heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar. Je profiteert zo een kwarteeuw van gratis energie.Werken zonnepanelen alleen als de zon schijnt?

Nee, ook op bewolkte dagen produceren zonnepanelen elektriciteit. De fotovoltaïsche cellen gebruiken immers daglicht om energie te produceren, geen direct zonlicht. Uiteraard ligt het rendement van zonnepanelen wel hoger op lange zomerdagen met veel zon dan op korte winterdagen.Wat met de recyclage nadien?

Wie in Vlaanderen nieuwe zonnepanelen plaatst, moet een recyclagebijdrage betalen (2€ per paneel). Dat geld komt terecht in een fonds dat zal worden gebruikt voor de kosteloze inzameling en recyclage van afgedankte zonnepanelen. Dit is te vergelijken met de recyclagebijdrage bij elektronische apparaten. De recyclagebijdrage moet ervoor zorgen dat de recyclage later, wanneer zonnepanelen in grote mate worden afgedankt, nog steeds gefinancierd kan worden.Wat is nu eigenlijk het prosumententarief?

Het prosumententarief is een vergoeding die aangerekend wordt door de netbeheerder voor het gebruik van het netwerk. Opgewekte energie door zonnepanelen die niet direct verbruikt wordt, wordt teruggeleverd aan het net. Omdat je gebruik maakt van dat net, rekent de netbeheerder gebruikerskosten aan. Dit bedrag is niet voor iedereen hetzelfde maar hangt af van het vermogen van de omvormer. Hoe groter het vermogen, hoe hoger het tarief. Maar zelf met dit prosumententarief zijn zonnepanelen nog steeds rendabel!Ja, ik schrijf me vrijblijvend in
Zonnepanelen zijn wel degelijk winstgevend

Zelfs met turteltaks en prosumententarief zijn zonnepanelen nog steeds winstgevend. De kostprijs is met maar liefst 50% gedaald en was nog nooit zo laag. De Vlamingen plaatsen dan ook massaal zonnepanelen dit jaar.
Tevredenheid
93,0%
3.258 beoordelingen
Groepsaankoop afgelopen

Deze groepsaankoop was opnieuw een succes. 1.000 mensen schreven zich vrijblijvend in om van dit aanbod te profiteren.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze andere toekomstige acties? Laat dan hier je e-mailadres achter.


Volg ons via Facebook

Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven