Waterverzachter
GROEPSAANKOOP waterverzachter

250€ korting!

+ voorfilter en drukregelaar GRATIS (twv. 300€)
750
mensen schreven
zich in
0
beschikbaar
OP = OP

Gedaan met hard water en kalkaanslag!
Bespaar 600€/jaar met een waterverzachter. Dankzij de efficiënte werking bespaar je immers 70% op het verbruik van detergenten en 25% aan energie.
1Besparing van minstens 600€ per jaar

Kalk en hard water kosten je elk jaar handenvol geld. Met een waterverzachter bespaar je minstens 600 euro per jaar uit aan energieverbruik, schoonmaakmiddelen, nieuwe kledij en voortijdige herstellingskosten aan huishoudtoestellen, boilers en kranen.215% lager energieverbruik

Kalk zet zich af rond de warme onderdelen van je verwarmingsketel, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en wasmachine. Daardoor werken je toestellen minder goed en verbruiken ze meer energie. Hoe meer kalksteen zich kan afzetten, hoe meer energie ze nodig hebben en hoe sneller ze verslijten. Met een waterverzachter kan zich geen kalksteen meer vormen en behouden je toestellen veel langer hun oorspronkelijke vermogen. Dat is meteen goed voor je portefeuille. Elk jaar kan je zo 15% aan energie besparen.3Langere levensduur boiler en huishoudtoestellen

De grootste vijand van je verwarmingsketel en huishoudtoestellen is kalksteen. Kalk veroorzaakt immers een snellere slijtage. Met een waterverzachter ben je zeker dat je boiler en toestellen niet voortijdig hersteld of vervangen moeten worden. Ook voor je centrale verwarming is het beter als er onthard water door je leidingen stroomt. Hoe langer kalk zich kan afzetten, hoe groter immers de kans dat er zich ook kalk afzet in je leidingen en radiatoren, waardoor die minder goed opwarmen.4Zachter wasgoed, zachtere huid

Als je vaak doucht met hard water, kan dat na verloop van tijd de huid irriteren en uiteindelijk zelfs leiden tot jeuk of eczeem. Door een waterverzachter te plaatsen, wordt je huid merkbaar zachter. Daarnaast voelt ook je wasgoed zachter aan en blijft het langer als nieuw.5Minder poets- en wasmiddelen nodig

Met een waterverzachter in huis heb je zowat de helft minder detergenten en schoonmaakmiddelen nodig. Dat levert je een fikse besparing op van enkele honderden euro’s per jaar.6Minder schrobben

Kalkaanslag wegschrobben van je kranen en gootstenen is een vervelend, tijdrovend karwei. Als er voortaan zacht water uit je kraan komt, gaat poetsen eens zo makkelijk en hou je meer tijd over voor aangenamere bezigheden. Bovendien zal de vuile kalkschijn op zelfs de donkerste tegels verdwenen zijn.7Goed voor het milieu

Doordat je met een waterverzachter minder detergenten en schoonmaakmiddelen nodig hebt, help je ook het milieu een handje. Detergenten zijn immers zelden biologisch afbreekbaar en brengen het leefmilieu dus schade toe. Ook het lagere energieverbruik dat een waterverzachter je biedt, is goed voor het behoud van onze planeet.8Kwaliteit en extra lage prijs

Door deel te nemen aan de groepsaankoop waterverzachter, ben je zeker van de kwaliteit én een extra lage prijs. Je krijgt niet enkel een korting van 250 euro. Je krijgt er gratis een voorfilter en drukregelaar (samen ter waarde van 300€) bovenop. Voorts hoef je je geen zorgen meer te maken om enige administratieve rompslomp. Je profiteert van het aanbod en begint direct te besparen.
Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Hard water en kalkaanslag kosten je elk jaar behoorlijk wat geld. Het Nationaal Instituut voor Statistiek berekende dat je met een waterverzachter minstens 600 euro per jaar kan uitsparen aan kosten voor energie, zepen en detergenten, de reparatie of vervanging van kranen en toestellen, enzovoort.

Hieronder vind je een voorbeeld van hoeveel een gemiddeld Vlaams gezin kan besparen met een waterverzachter. Bij de berekening hebben we rekening gehouden met 4 parameters: het warmwaterverbruik, het verbruik van schoonmaakmiddelen, de langere levensduur van huishoudtoestellen en de jaarlijkse uitgave aan nieuwe kledij of linnengoed.


Voorbeeld: Gemiddeld gezin (4 personen)


  Jaarlijkse
kost
Besp.
%
Jaarlijkse
besparing
Energie
(warm water)
€ 419 15%
€ 62
Schoonmaak
middelen
€ 420 50%
€ 210
Huishoudtoestel, boilers en kraanwerk
(vervanging of reparaties)
€ 200 /
€ 200
Kledij € 1.180 15%
€ 177
Totaal:
€ 649

Bron: NIS


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Verlaagd btw-tarief
Verlaagd btw-tarief

Is je woning ouder dan 10 jaar, betreft het een privé woning in Vlaanderen en laat je de waterverzachter plaatsen door een erkende aannemer, dan geniet je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt dan slechts 6% i.p.v. de gewone 21%. Meteen een fikse korting dus.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Wij kozen voor Aqua Service als leverancier omwille van zijn jarenlange ervaring (48 jaar!) in waterontharding.


Aqua Service
De nummer 1 in België

Aqua Service heeft al bijna 50 jaar ervaring in de waterontharding en is intussen uitgegroeid tot de marktleider onder de fabrikanten en installateurs van waterverzachters. De waterverzachters van Aqua Service behoren tot de wereldtop op het vlak van werking, kwaliteit, technologie en betrouwbaarheid.


Aqua Service team
Aan de beste voorwaarden

Omdat Aqua Service zijn waterverzachters zelf produceert, kan het elke waterverzachter plaatsen en onderhouden aan de voordeligste fabrieksvoorwaarden. Daarbovenop bieden ze 20 jaar garantie op de toestellen (indien er een jaarlijks onderhoud plaatsvindt).


Altijd een specialist bij jou in de buurt
Altijd een specialist bij jou in de buurt

Aqua Service is actief over heel België, met een groot netwerk van technische medewerkers in elke provincie. Zo is er altijd een specialist bij jou in de buurt die je snel kan helpen.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Wat is het voordeel van deelnemen aan de groepsaankoop?

Door deel te nemen aan de groepsaankoop waterverzachter, ben je zeker van de kwaliteit en een extra lage prijs. Groepsrenovatie werkt immers alleen met de beste leveranciers samen. Bovendien ben je zeker van een lage prijs. Je krijgt namelijk een korting van maar liefst 250 euro en een voorfilter en drukregelaar (twv. 300€) er gratis bovenop.Waarom kiezen voor deze waterverzachter?

Kalk veroorzaakt meer schade dan je vaak beseft. Zo gaan onder meer je boiler, wasmachine, vaatwasser en koffiezet sneller kapot. Kranen beginnen te lekken en metalen leidingen raken aangetast. Op douchewanden en kranen vormt zich kalkaanslag, waardoor je dubbel zoveel tijd moet steken in het poetsen. Ook op net gezeemde ruiten vormen zich kalkstrepen, net als op je servies en glazen. Je verbruikt veel meer zeep en schoonmaakmiddel, je huid voelt na het douchen geïrriteerd aan en je kledij verslijt sneller. Alles bij elkaar kost kalk je zo’n 600 euro per jaar.Hoeveel kan ik jaarlijks besparen met een waterverzachter?

Met een waterverzachter kan je alles bij elkaar een dikke 600 euro per jaar uitsparen. Zepen en schoonmaakmiddelen werken bijvoorbeeld veel beter bij zacht water, waardoor je de helft minder schoonmaakmiddelen nodig hebt. Voorts zet er zich geen kalk meer af in je boiler, leidingen en huishoudtoestellen, waardoor die hun volledige rendement behouden en minder snel stukgaan. Je toestellen verbruiken minder energie, wat je een besparing van 15% oplevert op je energiefactuur. Ook je kledij verslijt minder snel, je hoeft dus minder snel weer naar de winkel.Hoe werkt een waterverzachter?

Een waterverzachter verwijdert kalk uit het leidingwater via ionenuitwisseling. Daarbij wordt het harde, kalkrijke leidingwater door een tank gestuurd waarin een harskern zit. De harsbolletjes trekken de calcium- en magnesiumionen aan en vervangen ze door natriumionen. Na verloop van tijd raken de harsbolletjes verzadigd en vindt een automatische spoeling met een zoutoplossing plaats. Door die spoeling of regeneratie worden de calcium- en magnesiumresten uit de hars verwijderd en worden de harsbolletjes weer ‘geladen’. Om de spoeling mogelijk te maken, moet er voldoende regeneratiezout in het reservoir zitten.Waar wordt een waterverzachter geplaatst?

Een waterverzachter wordt gekoppeld aan de hoofdkraan van de waterleiding, meteen achter de waterteller. Op die manier stroomt uit elke kraan in je woning kalkvrij water. De waterverzachter moet aangesloten worden op de riolering, om bij elke spoelbeurt het zoute afvalwater te kunnen lozen. Een standaard, open rioolaansluiting zoals bij een wasmachine of gootsteen volstaat.Ik woon in een regio waar het leidingwater al vrij zacht is. Heb ik wel een waterverzachter nodig?

Zelfs bij een gemiddelde hardheid van je leidingwater veroorzaakt kalkaanslag nog heel wat schade aan boilers, leidingen, kranen en huishoudtoestellen. Daardoor verkort de levensduur van je toestellen en installatie aanzienlijk en verbruiken ze ook steeds meer energie.Er wordt wel eens gezegd dat een waterverzachter slecht is voor je leidingen. Klopt dat?

Nee, integendeel. Nederlands onderzoek heeft uitgewezen dat een waterverzachter de corrosie van je leidingen vertraagt, eerder dan ze te versnellen. Onthard water is net zeer zacht voor je leidingen. Dat kalkaanslag een beschermende laag vormt in je leidingen, blijkt dus een fabeltje.Ja, ik schrijf me vrijblijvend in
Onthard water is perfect drinkbaar

Onthard water kan je zonder problemen drinken. Ontharding d.m.v. ionenuitwisselingsharsen is één van de procédés die door het Ministerie van Volksgezondheid is erkend voor de behandeling van water bestemd voor menselijke consumptie.
Tevredenheid
94,1%
11.297 beoordelingen
Groepsaankoop afgelopen

Deze groepsaankoop was opnieuw een succes. 750 mensen schreven zich vrijblijvend in om van dit aanbod te profiteren.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze andere toekomstige acties? Laat dan hier je e-mailadres achter.


Volg ons via Facebook

Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven