Helixe spanplafond
GROEPSAANKOOP spanplafond

10% korting!

+ je eigen foto op canvas GRATIS
300
mensen schreven
zich in
0
beschikbaar
OP = OP

Is je huidig plafond aan vervanging toe? Dan is een spanplafond dé oplossing. Snel en eenvoudig te plaatsen, zonder stof of breekwerk.1Dé oplossing voor alle plafond problemen

Heb je barsten in je plafond? Afbladderende verf en geen zin om deze steeds opnieuw te verven? Wil je graag ingebouwde spots? Of dateert je plafond van tientallen jaren geleden en wil je graag een nieuwe, moderne en frisse look? Elk plafondprobleem kan opgelost worden met een spanplafond.2Geen breekwerken

Vernieuw je plafond zonder breekwerken. Door de eenvoudige plaatsing kan een spanplafond al in slechts één dag geplaatst worden en kunnen de meubels grotendeels blijven staan. Geen breekwerken, geen stof, droog, snel een eenvoudig!3Talloze afwerkingsmogelijkheden en in elke ruimte mogelijk

Woonkamer, keuken, slaapkamer, gang of zelfs de badkamer (100% waterdicht), een spanplafond kan in elke ruimte geplaatst worden. Bovendien heb je de keuze uit talloze kleuren en afwerking. Klassiek of modern, minimalistisch of uitbundig: er is haast geen interieur dat een spanplafond niet kan aankleden.4Duurzaam, veilig en milieuvriendelijk

Alle spanplafonds zijn duurzaam, brandveilig (je krijgt een attest) en vrij van giftige of gevaarlijke stoffen (A+ Label luchtkwaliteit). Bovendien zijn ze 100% recycleerbaar en dus zeer milieuvriendlijk.5Energiebesparing

Vooral in hogere ruimtes kan je het plafond verlagen waardoor je geen onnodige warmte meer verbruikt.6Volledig demonteerbaar

Het aangebrachte spanplafond kan makkelijk gedemonteerd en gehermonteerd worden. Denk maar bijvoorbeeld aan een waterlek.7Kwaliteit aan de beste prijs

Door deel te nemen aan de groepsaankoop, ben je zeker van kwaliteit en een extra lage prijs. Groepsrenovatie werkt enkel samen met erkende leveranciers en je krijgt een korting van maar liefst 10% + gratis fotocanvas (60x40cm)!Ja, ik schrijf me vrijblijvend inWoonkamer, keuken, slaapkamer, gang of zelfs de badkamer, een spanplafond kan in elke ruimte geplaatst worden. Hieronder enkele voorbeelden van realisaties van onze exclusieve partner.


Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer
Spanplafond woonkamer

Spanplafond keuken
Spanplafond keuken
Spanplafond keuken
Spanplafond keuken
Spanplafond keuken
Spanplafond keuken

Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer
Spanplafond badkamer

Spanplafond bureau
Spanplafond bureau
Spanplafond slaapkamer
Spanplafond slaapkamer
Spanplafond slaapkamer
Spanplafond slaapkamer

Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Wij kozen voor de ervaren leverancier Helixe omdat deze al meer dan 25 jaar tot de top behoort van de installatiebedrijven in België.


Helixe spanplafonds
Meer dan 25 jaar ervaring

Helixe behoort al meer dan 25 jaar tot de top van de installatiebedrijven in België. Je kan dus rekenen op een zeer sterke know-how en onderbouwde ervaring in de plaatsing van spanplafonds. Bovendien werken ze enkel met zeer gereputeerde Europese merken.


Helixe totaaloplossing
Totaaloplossing

Bij een spanplafond komt meer kijken dan enkel de plaatsing ervan. Daarom is Helixe ook gespecialiseerd in de nieuwste verlichtingstechnieken en staan ze in voor bijkomend schrijnwerk, plafondisolatie, de aanpassing van de bestaande elektrische installatie in je plafond (traditioneel of via domotica), de inbouw van luidsprekers enz. Kortom, bij Helixe vind je dé totaaloplossing voor al je plafonds.


Garantie
15 jaar productgarantie

Op alle spanplafonds geeft Helixe een productgarantie van maar liefst 15 jaar en 10 jaar garantie op de plaatsing. Zo ben je gerust en kan je op je twee oren slapen.


Helixe toonzaal Ternat
Steeds in je buurt

Helixe heeft toonzalen in Brugge, Ternat, Antwerpen, Diest, Doornik en Charleroi. Zo is er steeds een specialist bij jou in de buurt.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Wat is het voordeel van deelnemen aan de groepsaankoop?

Door deel te nemen aan de groepsaankoop spanplafond, ben je zeker van topkwaliteit aan een lagere prijs. Groepsrenovatie werkt immers alleen met de beste leveranciers samen en je krijgt een korting van maar liefst 10% op het totaalbedrag.Moet mijn bestaand vals plafond worden afgebroken?

Indien er genoeg ruimte is én het bestaand vals plafond is in goede staat, dan kan het worden behouden. Dit vermijdt stof, vuil en veel werk.Kan ik mijn eigen verlichting behouden?

Dat kan zeker: lusters, lichtpunten of bestaande spots. Ze worden eerst aan een technische keuring onderworpen zodat ze zeker geschikt zijn om op of in te bouwen in het spanplafond.Kan er ook tegen een schuine kant gewerkt worden?

Een schuin plafond kan perfect bekleed worden met een spanplafond. Sterker nog: met een onzichtbaar profiel kan er de overgang gemaakt worden van een horizontaal naar een schuin gedeelte (denk maar aan kamers onder een dak).Hoeveel minimale verlaging heb ik nodig om een spanplafond te plaatsen?

Afhankelijk van het profiel, de ondergrond en de verlichting kan je al op 6mm van het bestaande plafond een spanplafond plaatsen en dit met een zichtbaar profiel. Met een verdoken profiel heb je minstens 26mm nodig. Spots vragen meestal 6-7cm.Reageert een spanplafond op temperatuurverschillen?

Een spanplafond blijft perfect gespannen hangen, ongeacht de temperatuur of de temperatuurschommelingen, winter en zomer. Uiteraard moet je wel opletten met bepaalde hitte-bronnen (zoals uitblaas-roosters van een haard die vlak onder het spanplafond komen te zitten of met een enkelwandige kachelbuizen die gloeiend heet kunnen worden).Ja, ik schrijf me vrijblijvend in
Een nieuw plafond zonder zware werken en kosten

Spanplafonds kunnen uw huidig plafond in 1,2,3 weer een nieuwe frisse toets geven. Gedaan met slecht-gepleisterde en gebarsten plafonds, weg met die donkere houten latten (zonder afbraak ervan).
Tevredenheid
95,3%
548 beoordelingen
Groepsaankoop afgelopen

Deze groepsaankoop was opnieuw een succes. 300 mensen schreven zich vrijblijvend in om van dit aanbod te profiteren.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze andere toekomstige acties? Laat dan hier je e-mailadres achter.


Volg ons via Facebook

Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven