Schoorsteenvegen Globotech
GROEPSAANKOOP
schoorsteenvegen

Rookmelder gratis!

(= enkel bij Groepsrenovatie)
800
mensen schreven
zich in
0
beschikbaar
OP = OP

Een vuile of zelfs verstopte schouw kan levensgevaarlijk zijn. Elk jaar veroorzaakt ze meer dan 1.000 woningbranden en haast evenveel gevallen van CO-vergiftiging.
1De veiligheid van je gezin

Door eenmaal per jaar je schoorsteen te laten reinigen, verminder je het risico op brand en CO-vergiftiging enorm. Zo hou je jezelf en je kinderen veilig. Eén op de drie woningbranden in Vlaanderen – of zo'n 1.000 branden per jaar – is te wijten aan een vuile of verstopte schouw. Zowel roet als vogelnesten zijn levensgevaarlijk.2Zeer lage prijs

Je kan je schouw al laten vegen voor slechts 75€ (6% btw inbegrepen). De exacte prijs hangt af van het aantal kanalen die geveegd moeten worden.3Je bent wettelijk verplicht

Bij wet ben je verplicht om de schoorsteen van je centrale verwarming te laten reinigen. Verwarm je met stookolie, dan moet dat elk jaar. Heb je een gasinstallatie, dan geldt de verplichting maar om de twee jaar. De schoorsteen van kachel of open haard hoef je wettelijk niet laten vegen, maar die vormt net het grootste risico op brand of CO-vergiftiging.4Je bent in orde met de verzekering

Je verzekeringmaatschappij verwacht dat je je kachel, verwarmingsketel en schoorsteen onderhoudt 'als een goede huisvader'. Laat je je schoorsteen vegen, dan krijg je een officieel attest en ben je in orde met de verzekering. Je kan dan gerust zijn: bij een schouwbrand is elke schade dan gedekt door je verzekering.5Lager brandstofverbruik

Roet zet zich af op de wanden van je schouw en je verwarmingsketel. Die roetlaag verhindert de goede warmteoverdracht van je installatie naar de buizen, waardoor je verwarmingsinstallatie harder moet werken en je meer moet stoken. Hoe dikker je de roetlaag laat worden, hoe hoger je energieverbruik en dus hoe slechter voor je portefeuille.6Zeker van kwaliteit aan een lage prijs

Door deel te nemen aan de groepsaankoop schoorsteenvegen, ben je zeker dat het door een erkende veger uitgevoerd wordt én dit aan een lage prijs. Dankzij Groepsrenovatie krijg je nu een rookmelder gratis cadeau (1 rookmelder per adres).Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Schouwbranden komen vaker voor dan je denkt

1.000 branden per jaar of bijna 3 per dag zijn te wijten aan een vuile of verstopte schouw. Denk niet dat het jou niet kan overkomen.

Datum Titel Gemeente
14/07/2018 Schouwbrandje in Zavellaan
Het Laatste Nieuws
Zemst
03/07/2018 Huis onbewoonbaar na stalbrand
Het Laatste Nieuws
Kessel-Lo
13/04/2018 Brandweer blust schouwbrand en voorkomt zo veel erger
Het Nieuwsblad
Temse
21/03/2018 Brandweer moet elf (!) uur blussen: huis onbewoonbaar
Het Laatste Nieuws
Merelbeke
21/03/2018 Bewoners slaan alarm voor schouwbrand
Het Laatste Nieuws
Stekene
20/03/2018 Brandweer rukt uit voor schouwbrand in Veurne
Knack
Veurne
03/03/2018 's Middags schouwbrand, 's nachts in lichterlaaie
Het Laatste Nieuws
Kasterlee
28/02/2018 Schouwbrand zet hele dak in lichterlaaie
Persinfo.org
Sint-Pieters-Leeuw
26/02/2018 Chalet ingestort na brand in Nijlen
Gazet van Antwerpen
Nijlen
10/02/2018 Gezin met vier kinderen op straat: uitslaande brand vernielt woning in Zaventem
Het Laatste Nieuws
Zaventem
08/02/2018 Schouwbrand zorgt voor rookoverlast
Het Nieuwsblad
Tessenderlo
06/02/2018 Taverne ’t Bos ontruimd na schouwbrand
Het Laatste Nieuws
Sint-Niklaas
22/01/2018 Grote schade na schouwbrand
Het Laatste Nieuws
Affligem
10/01/2018 Woning vol rook door schouwbrand
Het Laatste Nieuws
Wervik

Verlaagd btw-tarief
Verlaagd BTW-tarief

Is je woning ouder dan 10 jaar en wordt deze geveegd door een erkende veger, dan geniet je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt dan slechts 6% btw i.p.v. de gebruikelijke 21%.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Wij kozen voor Globotech omdat het een uitgebreide expertise bezit in schoorsteentechnieken en kachels.


Globotech schoorsteenvegen
Erkende specialist in schoorsteentechnieken

Globotech is een specialist in schoorsteentechnieken en kachels. Globotech heeft niet alleen een uitgebreide expertise in schoorsteenvegen en het verwijderen van vogelnesten en peklagen, maar ook in het onderhoud en de plaatsing van diverse types kachels. Daarnaast beschikt het over gespecialiseerde apparatuur en de juiste knowhow om elk type schoorsteen te renoveren en de werking ervan te optimaliseren.

Ook voor het plaatsen van een houtrookfilter om de uitstoot van rookgassen uit je schoorsteen te verminderen, kan je een beroep op hen doen.


Actief in heel België
Actief in heel België

Hoewel Globotech gevestigd is in Kruishoutem, zijn ze actief over heel België. Ze werken met vaste prijzen over heel België. Hun specialisten staan steeds klaar om ook jou te helpen.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Wat is het voordeel van deelnemen aan de groepsaankoop?

Dankzij Groepsrenovatie kan je schoorsteen laten vegen aan een erg voordelige prijs. Daarbovenop krijg je een GRATIS rookmelder cadeau. Ook ben je dankzij de groepsaankoop zeker van een kwaliteitsvolle uitvoering door een erkende schouwveger. Groepsrenovatie werkt immers alleen met de beste leveranciers samen.Waarom moet ik mijn schoorsteen laten vegen?

Een ongeveegde schoorsteen vormt een groot risico op brand en CO-vergiftiging. Eén op de drie woningbranden ontstaat in de schoorsteen. Roet en vuil hechten zich vast in de schouw en vormen een bijzonder brandbare aanslag. Hoe langer je wacht om je schoorsteen te laten reinigen, hoe groter de roetaanslag wordt en hoe meer je schouw verstopt raakt, waardoor de verbrandingsgassen opnieuw in het verwarmingstoestel slaan en er CO gevormd wordt. Ook vogelnesten kunnen je schouw verstoppen en brand of CO-vergiftiging veroorzaken. Voor je eigen veiligheid en die van je geliefden, laat je dus beter elk jaar je schoorsteen reinigen.Hoe vaak moet ik mijn schoorsteen laten vegen?

Je bent wettelijk verplicht om elk jaar de schoorsteen van je centrale verwarming op stookolie te laten reinigen. Voor een gastoestel geldt de verplichting maar om de twee jaar. Heb je daarbuiten nog een kachel of open haard? Dan laat je die ook best elk jaar reinigen. Zo verklein je de kans op een woningbrand of CO-vergiftiging.Ben ik verplicht mijn schoorsteen te laten reinigen?

Ja, er geldt een wettelijke verplichting om de schoorsteen van je centrale verwarming te laten reinigen. Werkt je verwarmingstoestel op stookolie, dan moet je je schoorsteen elk jaar laten vegen. Verwarm je op gas, dan geldt de verplichting maar om de twee jaar. Als je de verplichting niet nakomt, riskeer je een boete van de overheid wegens milieu-inbreuken. Voor de schoorsteen van je kachel of open haard geldt in principe geen onderhoudsverplichting. Toch laat je ook die maar beter elk jaar vegen. Je schoorsteenveger bezorgt je immers een officieel attest, waardoor je meteen ook in orde bent met de verzekering.Krijg ik problemen met mijn verzekering als ik mijn schoorsteen niet laat vegen?

Dat kan. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen eisen van hun klanten dat ze hun schoorsteen regelmatig laten onderhouden. Telkens als je je schoorsteen laat reinigen, krijg je een officieel attest van je schoorsteenveger. Kan je na een brand geen attest voorleggen, dan kan dat problemen opleveren met je verzekering.Hoeveel kost het om mijn schoorsteen te laten reinigen?

Globotech veegt je schoorsteen al voor 75 euro (6% btw inbegrepen). De exacte prijs hangt af van het aantal kanalen die geveegd moeten worden.Ben ik als huurder verantwoordelijk voor de reiniging van mijn schouw?

Jazeker. Volgens de huurwet ben je als huurder verantwoordelijk voor alles wat met onderhoud te maken heeft, dus ook voor het laten vegen van je schoorsteen. Zijn er gebreken aan de schoorsteen of zijn er herstellingen nodig, dan is dat wel de verantwoordelijkheid van de huiseigenaar.Ja, ik schrijf me vrijblijvend in
Neem geen risico

Iedereen die stookt met hout, kolen of stookolie in een kachel en een open haard kan een schouwbrand of co-vergiftiging krijgen. Dit gebeurt meestal in de herfst, wanneer de verwarming na maanden weer intensief gebruikt wordt. Neem geen risico ...
Tevredenheid
98,2%
726 beoordelingen
Groepsaankoop afgelopen

Deze groepsaankoop was opnieuw een succes. 800 mensen schreven zich vrijblijvend in om van dit aanbod te profiteren.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze andere toekomstige acties? Laat dan hier je e-mailadres achter.


Volg ons via Facebook

Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven