Kelderdichting Aqua Protect
GROEPSAANKOOP kelderdichting

250€ korting!

Gegarandeerd waterdicht dankzij Groepsrenovatie
1.000
mensen schreven
zich in
0
beschikbaar
OP = OP

Dankzij de Vlaamse overheid krijg je maar liefst 20 of 30% van het factuurbedrag terug via de renovatiepremie.
Daarnaast kan je rekenen op een verbeteringspremie van 750 euro én een verlaagd btw-tarief van 6%!
1Gezond leefklimaat

Een vochtige kelder vormt een erg ongezond leefklimaat. Ongedierte en schimmels nestelen zich op de muren en tasten de spullen aan die je in je kelder opgeslagen hebt. Vooral voedingsmiddelen stockeer je best niet in een vochtige kelder. Daarnaast kan je door de vochtproblemen last krijgen van allergieën, ademhalingsproblemen en zelfs astma. Ook migraine en eczeem zijn mogelijke gevolgen van een vochtige kelder.2Extra ruimte

Vaak gebruiken mensen hun kelder niet langer omdat die te vochtig is. Door je kelder te laten dichten of draineren win je dus aan extra opslagruimte. Je kan je kelder zelfs inrichten als extra hobbykamer.3Recht op premies

Om vochtproblemen aan te pakken, kan je op heel wat premies rekenen. Zo biedt de Vlaamse overheid een renovatie- en een verbeteringspremie aan. De renovatiepremie bedraagt 20 of 30% van het factuurbedrag, de verbeteringspremie 750 euro. Daarnaast geniet je van een verlaagd btw-tarief van 6% indien je woning ouder is dan 10 jaar.4Structuur van je huis

De keldermuren vormen mee de draagstructuur van je huis. Als die aangetast raken, heeft dat gevolgen voor de stabiliteit van je woning.5Je woning stijgt in waarde

De aanwezigheid van een kelder is altijd een surplus als je je woning wil verkopen. Tenminste, als die kelder vochtvrij is. Je keldermuren en -vloer laten dichten verhoogt dus de waarde van je huis.6Extra lage prijs

Door deel te nemen aan de groepsaankoop kelderdichting, ben je zeker van een extra lage prijs. Groepsrenovatie heeft bij de leverancier immers bedongen dat je maar liefst een korting van 250€ krijgt op je factuur plus een uitzonderlijke snelle uitvoering.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Vlaamse Renovatiepremie
1. Renovatiepremie

Om vochtproblemen in de kelder aan te pakken, kan je bij de Vlaamse overheid een renovatiepremie aanvragen. Die premie bedraagt 20% of 30% van het totale factuurbedrag (excl. btw), afhankelijk van je jaarinkomen.

30% van de facturen krijg je als je jaarinkomen lager ligt dan 30.640 euro (te verhogen met 1.600 euro per persoon die je ten laste hebt). Daarbij wordt gekeken naar het gezamenlijk belastbaar inkomen van 2 jaar voor de aanvraag. Het premiebedrag is wel beperkt tot maximaal 3.333 euro.

In alle andere gevallen krijg je 20% van het factuurbedrag, met een maximum van 2.500 euro.


Verbeteringspremie
2. Verbeteringspremie

Naast de renovatiepremie biedt de Vlaamse overheid ook de zogeheten verbeteringspremie aan voor de behandeling van optrekkend muurvocht. Die bedraagt 750 euro. Voorwaarde is wel dat je woning minstens 25 jaar oud is, in het Vlaamse Gewest ligt en je belastbaar jaarinkomen niet meer bedraagt dan 30.640 euro, te vermeerderen met 1.600 euro per persoon die je ten laste hebt.


Verlaagd btw-tarief
3. Verlaagd btw-tarief

Is je woning ouder dan 10 jaar, betreft het een privé woning in Vlaanderen en laat je de werken uitvoeren door een erkende vochtbestrijder, dan geniet je van een verlaagd btw-tarief. Je betaalt dan slechts 6% i.p.v. de gewone 21%. Meteen een fikse korting van 15%.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Aqua Protect heeft jarenlange ervaring in het bestrijden van vochtproblemen en staat garant voor een uitstekende kwaliteit en vakmanschap.


Aqua Protect kelderdichting
Onberispelijke uitvoering en afwerking

Aqua Protect is een absolute specialist in kelderdichting. Het is tot vandaag het enige aannemingsbedrijf in de vochtbestrijding dat zowel op het vlak van gebruikte producten, de uitvoering als het bedrijfsbeleid gecertificeerd is door het Wetenschappelijk Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Dat centrum onderzoekt sinds 2011 ter bescherming van de consument de kwaliteit van de producten, de gebruikte processen en het beheer van bedrijven in de vochtbestrijding.

Aqua Protect ontving van het WTCB volgende certificaten: ATG (het product met de beste resultaten), BCCA (de juiste uitvoering, volgens de regels van de kunst) en Construction Quality (kwaliteitsbeleid).


Aqua Protect team
Aqua Protect komt eerst vrijblijvend langs

Allereerst komt er een ervaren medewerker bij je langs om een grondige analyse van je kelder en diagnose te stellen. Daarna krijg je een gepaste, definitieve oplossing voorgesteld.


10 tot 20 jaar garantie
20 jaar garantie

Voor bekuiping of drainage krijg je van Aqua Protect ook een ruime garantie van 20 jaar.


Vochtbestrijding specialist
Steeds een specialist bij jou in de buurt

Aqua Protect is actief in heel België en heeft filialen in Moorsele, Mechelen, Aalter, Gent, Genk, Braine l'Alleud en Gosselies. Er is dus steeds een vochtspecialist in je buurt te vinden.


Ja, ik schrijf me vrijblijvend in


Wat is het voordeel van deelnemen aan de groepsaankoop kelderdichting?

Dankzij Groepsrenovatie kan je je kelder vochtvrij laten maken tegen een erg voordelige prijs. Je krijgt immers een korting van maar liefst 250€. Ook ben je dankzij de groepsaankoop zeker van een kwaliteitsvolle en SNELLE uitvoering. Groepsrenovatie werkt immers alleen met de beste leveranciers samen.Waarom moet ik mijn keldermuren laten dichten?

Vocht in de kelder is een vervelend probleem dat je best zo snel mogelijk aanpakt. Hoe langer je wacht, hoe erger het probleem wordt. Niet alleen worden je kostbare spullen door het vocht aangetast, er ontstaat ook een erg ongezond leefklimaat. Allerlei ongedierte en schimmels nestelen zich op de muren, zodat je kelder volledig onbruikbaar wordt. Dat heeft ook gevolgen voor de waarde van je huis.Wat is de oorzaak van waterinsijpeling in mijn kelder?

Waterinsijpeling of infiltratie is een vaak voorkomend probleem in kelders. Grondwater kan een forse druk uitoefenen op de keldermuren. Als de druk te groot wordt, sijpelt water naar binnen via de kimnaad tussen keldermuur en -vloer of via scheurtjes in de keldermuren.Welke methodes zijn er om insijpeling in kelders tegen te gaan?

Vochtproblemen in kelders kunnen op verschillende manieren behandeld worden: via bekuiping, drainage en injectie. Welke methode precies nodig is voor jouw kelder, hangt af van de ernst van het vochtprobleem. Bekuiping is de traditionele kelderdichting en omvat het waterdicht cementeren van keldermuren. Dat cementeren gebeurt in verschillende fases, met gebruik van fixeerlagen, sneldrogende cement en hydraulische dichtingsmortels. Aangezien het water vaak via de kimnaad binnendringt, wordt die extra verstevigd met een zogeheten hiel.

Deze oplossing is echter niet altijd aangewezen. Als er te veel infiltratie is, voert Aqua Protect een drainage uit. Het langs binnen draineren van keldermuren is zeer doeltreffend, zo doeltreffend zelfs dat je de kelder als volwaardige leefruimte of hobbykamer kan gebruiken.

Ja, ik schrijf me vrijblijvend in
1 op de 5 heeft last van vocht in huis

Hoe sneller je de oorzaak kent, hoe MAKKELIJKER en GOEDKOPER het vochtprobleem opgelost kan worden.
Tevredenheid
95,7%
3.186 beoordelingen
Groepsaankoop afgelopen

Deze groepsaankoop was opnieuw een succes. 1.000 mensen schreven zich vrijblijvend in om van dit aanbod te profiteren.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze andere toekomstige acties? Laat dan hier je e-mailadres achter.


Volg ons via Facebook

Groepsrenovatie
© 2019 | Privacybeleid
Alle rechten voorbehouden

Nieuwsbrief

Contact
veerle@groepsrenovatie.be
©2019 Groepsrenovatie, alle rechten voorbehouden | Created by Eyeballs bvba (BE0636791043) Naar boven